Fortrolighedspolitik

Fortrolighedspolitik

Effektiv dato: December 13, 2018

Slavdating.com ("os", "vi" eller "vores") driver webstedet https://slavdating.com (herefter benævnt "service").

Denne side informerer dig om vores politikker vedrørende indsamling, brug og videregivelse af personoplysninger, når du bruger vores Service og de valg, du har knyttet til disse data.

Vi bruger dine data til at levere og forbedre tjenesten. Ved at bruge Tjenesten accepterer du indsamling og brug af oplysninger i overensstemmelse med denne politik. Medmindre andet er defineret i denne fortrolighedspolitik, gælder de udtryk, der anvendes i denne fortrolighedspolitik, samme betydning som i vores vilkår og betingelser, tilgængelig fra https://slavdating.com

Definitioner

  • ServiceService er webstedet https://slavdating.com, der drives af Slavdating.com
  • PersonoplysningerPersonlige data betyder data om en levende person, der kan identificeres ud fra disse data (eller fra disse og andre oplysninger, som enten er i vores besiddelse eller sandsynligvis kommer i vores besiddelse).
  • BrugsdataAnvendelsesdata er data indsamlet automatisk, enten genereret ved brug af tjenesten eller fra selve serviceinfrastrukturen (for eksempel varigheden af ​​et sidebesøg).
  • CookiesCookies er små filer gemt på din enhed (computer eller mobil enhed).
  • DatastyringData Controller betyder den fysiske eller juridiske person, der (enten alene eller i fællesskab eller i fællesskab med andre personer) bestemmer, hvilke formål og hvilken måde, hvorpå personlige oplysninger er eller skal behandles.

    Med henblik på denne fortrolighedspolitik er vi en datakontroller af dine personlige data.

  • Data Processorer (eller Service Providers)Dataprocessor (eller Service Provider) betyder enhver fysisk eller juridisk person, der behandler dataene på data controllerens vegne.

    Vi kan bruge forskellige serviceudbyderes tjenester til at behandle dine data mere effektivt.

  • Data emne (eller bruger)Data Subject er ethvert levende individ, der bruger vores Service og er genstand for personlige data.

Indsamling og brug

Vi samler flere forskellige typer information til forskellige formål for at give og forbedre vores Service til dig.

Typer af data indsamlet

Personoplysninger

Under brugen af ​​vores Service kan vi bede dig om at give os visse personlige identificerbare oplysninger, der kan bruges til at kontakte eller identificere dig ("Personlige data"). Personligt identificerbare oplysninger kan omfatte, men er ikke begrænset til:

  • Email adresse
  • Fornavn og efternavn
  • Telefonnummer
  • Adresse, Stat, Provins, Postnummer / Postnummer, By
  • Cookies og brugsdata

Vi må bruge dine personlige data til at kontakte dig med nyhedsbreve, markedsførings- eller reklamemateriale og andre oplysninger, som kan være af interesse for dig. Du kan vælge at modtage nogen eller alle af disse meddelelser fra os ved at følge abonnentlinket eller instruktionerne i en e-mail, vi sender.

Brugsdata

Vi kan også indsamle oplysninger om, hvordan Tjenesten er tilgængelig og brugt ("Brugsdata"). Denne brugsdata kan indeholde oplysninger som din computers internetprotokoladresse (f.eks. IP-adresse), browstertype, browserversion, siderne i vores Service, du besøger, tidspunktet og datoen for dit besøg, den tid, der bruges på disse sider, unikke enhedsidentifikatorer og andre diagnostiske data.

Placeringsdata

Vi må muligvis bruge og gemme oplysninger om din placering, hvis du giver os tilladelse til at gøre det ("Location Data"). Vi bruger disse data til at levere funktioner i vores Service, for at forbedre og tilpasse vores Service.

Du kan aktivere eller deaktivere lokationstjenester, når du bruger vores service til enhver tid ved hjælp af enhedens indstillinger.

Sporing og cookies

Vi bruger cookies og lignende sporingsteknologier til at spore aktiviteten på vores Service, og vi har visse oplysninger.

Cookies er filer med en lille mængde data, som kan indeholde en anonym unik identifikator. Cookies sendes til din browser fra et websted og gemmes på din enhed. Andre sporings teknologier bruges også, såsom fyrtaster, tags og scripts til at indsamle og spore oplysninger og forbedre og analysere vores Service.

Du kan instruere din browser til at afvise alle cookies eller angive, hvornår en cookie bliver sendt. Men hvis du ikke accepterer cookies, kan du muligvis ikke bruge nogle dele af vores Service.

Eksempler på cookies, vi bruger:

  • Session Cookies. Vi bruger session cookies til at betjene vores Service.
  • Præference cookies. Vi bruger Preference Cookies til at huske dine præferencer og forskellige indstillinger.
  • Sikkerhedskager. Vi bruger sikkerheds cookies til sikkerhedsformål.
  • Reklame Cookies. Reklame Cookies bruges til at tjene dig med reklamer, der kan være relevante for dig og dine interesser.

Brug af data

Slavdating.com bruger de indsamlede data til forskellige formål:

  • At yde og vedligeholde vores Service
  • At underrette dig om ændringer i vores Service
  • At give dig mulighed for at deltage i interaktive funktioner i vores Service, når du vælger at gøre det
  • At yde kundesupport
  • At samle analyse eller værdifulde oplysninger, så vi kan forbedre vores Service
  • At overvåge brugen af ​​vores Service
  • At opdage, forhindre og adressere tekniske problemer
  • For at give dig nyheder, tilbud og generelle oplysninger om andre varer, tjenester og arrangementer, som vi tilbyder, ligner dem, du allerede har købt eller spurgt om, medmindre du har valgt ikke at modtage sådanne oplysninger

Retsgrundlag for behandling af personoplysninger i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er fra Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), er Slavdating.com retsgrundlag for at indsamle og bruge de personlige oplysninger, der er beskrevet i denne privatlivspolitik, afhængig af de personoplysninger, vi indsamler, og den specifikke sammenhæng, vi indsamler den.

Slavdating.com kan behandle dine personlige data fordi:

  • Vi skal udføre en kontrakt med dig
  • Du har givet os tilladelse til at gøre det
  • Behandlingen er i vores legitime interesser, og det er ikke tilsidesat af dine rettigheder
  • Til betaling forarbejdning formål
  • At overholde loven

Retention af data

Slavdating.com vil kun bevare dine personlige data så længe det er nødvendigt for de formål, der er angivet i denne fortrolighedspolitik. Vi bevarer og bruger dine Personoplysninger i det omfang det er nødvendigt for at overholde vores juridiske forpligtelser (for eksempel hvis vi skal beholde dine data for at overholde gældende love), løse tvister og håndhæve vores juridiske aftaler og politikker.

Slavdating.com vil også bevare brugsdata til intern analyse. Anvendelsesdata Opretholdes generelt i en kortere periode, undtagen når disse data bruges til at styrke sikkerheden eller for at forbedre funktionaliteten i vores Service, eller vi er juridisk forpligtede til at beholde disse data i længere perioder.

Overførsel af data

Dine oplysninger, herunder personlige data, kan overføres til - og vedligeholdes på - computere uden for din stat, provins, land eller anden statslig jurisdiktion, hvor databeskyttelseslovgivningen kan afvige fra din jurisdiktion.

Hvis du befinder dig uden for USA og vælger at give os oplysninger, skal du være opmærksom på, at vi overfører dataene, herunder personlige data, til USA og behandler det der.

Dit samtykke til denne fortrolighedspolitik efterfulgt af din indsendelse af sådanne oplysninger repræsenterer din aftale med denne overførsel.

Slavdating.com træffer alle de foranstaltninger, der er rimeligt nødvendige for at sikre, at dine data behandles sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik, og ingen overførsel af dine personlige data vil finde sted til en organisation eller et land, medmindre der er tilstrækkelige kontroller på plads, herunder sikkerhed for dine data og andre personlige oplysninger.

Offentliggørelse af data

forretningstransaktion

Hvis Slavdating.com er involveret i fusion, køb eller salg af aktiver, kan dine personlige data overføres. Vi vil give meddelelse, inden dine personlige data overføres og bliver underlagt en anden privatlivspolitik.

Offentliggørelse for retshåndhævelse

Under visse omstændigheder kan Slavdating.com være forpligtet til at videregive dine personlige data, hvis det kræves ved lov eller som svar på gyldige anmodninger fra offentlige myndigheder (f.eks. En domstol eller et statsligt organ).

Lovkrav

Slavdating.com kan i god tro oplyse dine personlige data om, at en sådan handling er nødvendig for at:

  • At overholde en juridisk forpligtelse
  • At beskytte og forsvare rettigheder eller ejendom tilhørende Slavdating.com
  • For at forhindre eller undersøge mulig overtrædelse i forbindelse med Tjenesten
  • For at beskytte den personlige sikkerhed for brugere af Tjenesten eller offentligheden
  • At beskytte mod juridisk ansvar

Sikkerhed af data

Sikkerheden af ​​dine data er vigtig for os, men husk at ingen metode til overførsel via internettet eller elektronisk lagringsmetode er 100% sikker. Mens vi stræber efter at bruge kommercielt acceptable midler til at beskytte dine personlige data, kan vi ikke garantere den absolutte sikkerhed.

Vores politik om "Ikke spor" signaler i henhold til California Online Protection Act (CalOPPA)

Vi støtter ikke Track not ("DNT"). Ikke spor er en præference, du kan indstille i din webbrowser for at informere websteder, som du ikke vil spore.

Du kan aktivere eller deaktivere Do not Track ved at besøge siden Indstillinger eller Indstillinger i din webbrowser.

Dine databeskyttelsesrettigheder i henhold til den generelle databeskyttelsesforordning (GDPR)

Hvis du er hjemmehørende i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), har du visse databeskyttelsesrettigheder. Slavdating.com har til formål at tage rimelige skridt for at give dig mulighed for at rette, ændre, slette eller begrænse brugen af ​​dine personlige data.

Hvis du ønsker at blive informeret om, hvilke personlige data vi har om dig, og hvis du vil have det fjernet fra vores systemer, bedes du kontakte os.

Under visse omstændigheder har du følgende databeskyttelsesrettigheder:

  • Retten til at få adgang til, opdatere eller slette de oplysninger, vi har på dig. Når det er muligt, kan du få adgang til, opdatere eller anmode om at slette dine personlige data direkte i din kontoindstillinger sektion. Hvis du ikke selv kan udføre disse handlinger, bedes du kontakte os for at hjælpe dig.
  • Retten til berigtigelse. Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis disse oplysninger er unøjagtige eller ufuldstændige.
  • Retten til at gøre indsigelse. Du har ret til at protestere mod vores behandling af dine personlige data.
  • Retten til begrænsning. Du har ret til at anmode om, at vi begrænser behandlingen af ​​dine personlige oplysninger.
  • Retten til dataoverførbarhed. Du har ret til at blive forsynet med en kopi af de oplysninger, vi har om dig, i et struktureret, maskinlæsbart og almindeligt anvendt format.
  • Ret til at inddrage samtykke. Du har også ret til at tilbagekalde dit samtykke, når Slavdating.com påberåber sig dit samtykke til at behandle dine personlige oplysninger.

Bemærk venligst, at vi måske beder dig om at bekræfte din identitet, før du svarer på sådanne anmodninger.

Du har ret til at klage til en databeskyttelsesmyndighed om vores indsamling og brug af dine personlige data. For mere information kontakt venligst din lokale databeskyttelsesmyndighed i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA).

Service Providers

Vi kan ansætte tredjepartsfirmaer og enkeltpersoner for at lette vores Service ("Service Providers"), levere Tjenesten på vores vegne, udføre Servicerelaterede tjenester eller hjælpe os med at analysere, hvordan vores Service bruges.

Disse tredjeparter har kun adgang til dine personlige data til at udføre disse opgaver på vores vegne og er forpligtede til ikke at offentliggøre eller bruge det til andre formål.

Analyse

Vi må bruge tredjeparts Service Providers til at overvåge og analysere brugen af ​​vores Service.

  • Google AnalyticsGoogle Analytics er en webanalysetjeneste udbydet af Google, der sporer og rapporterer websteds trafik. Google bruger de indsamlede data til at spore og overvåge brugen af ​​vores Service. Disse data deles med andre Google-tjenester. Google kan bruge de indsamlede data til at kontekstualisere og tilpasse annoncerne i sit eget annonceringsnetværk.

    Du kan fravælge, at din aktivitet på tjenesten er tilgængelig for Google Analytics ved at installere browseren tilføjelsesprogrammet til Google Analytics. Tilføjelsen forhindrer Google Analytics JavaScript (ga.js, analytics.js og dc.js) fra at dele oplysninger med Google Analytics om besøgsaktivitet.

    Du kan få flere oplysninger om Googles privatlivspraksis ved at besøge Googles websted for beskyttelse af personlige oplysninger og vilkår: https://policies.google.com/privacy?hl=en

  • StatCounterStatcounter er et værktøj til analyse af webtrafik. Du kan læse Privacy Policy for Statcounter her: https://statcounter.com/about/legal/

Reklame

Vi kan bruge tredjeparts serviceleverandører til at vise annoncer til dig for at hjælpe med at understøtte og vedligeholde vores Service.

  • Google AdSense og DoubleClick CookieGoogle bruger som tredjepartsleverandør cookies til at vise annoncer i vores Service. Googles brug af DoubleClick-cookien gør det muligt for det og dets partnere at vise annoncer til vores brugere baseret på deres besøg i vores Service eller andre websteder på internettet.

    Du kan fravælge brugen af ​​DoubleClick Cookie til interessebaseret annoncering ved at besøge websiden for Google Annonceindstillinger: http://www.google.com/ads/preferences/

Adfærdsmæssig remarketing

Slavdating.com bruger remarketingtjenester til at annoncere på tredjepartswebsteder til dig, efter at du har besøgt vores Service. Vi og vores tredjepartsleverandører bruger cookies til at informere, optimere og vise annoncer baseret på dine tidligere besøg i vores Service.

Betalinger

Vi kan levere betalte produkter og / eller tjenester inden for Tjenesten. I så fald bruger vi tredjepartstjenester til betalingsbehandling (f.eks. Betalingsprocessorer).

Vi gemmer ikke eller opkræver dine betalingskortoplysninger. Disse oplysninger leveres direkte til vores tredjeparts betalingsprocessorer, hvis brug af dine personlige oplysninger er underlagt deres privatlivspolitik. Disse betalingsprocessorer overholder de standarder, der er fastsat af PCI-DSS, som forvaltes af PCI Security Standards Council, som er en fælles indsats for mærker som Visa, MasterCard, American
Express og Discover. PCI-DSS krav hjælper med at sikre sikker håndtering af betalingsoplysninger.

Betalingsprocessorer, vi arbejder med, er:

Links til andre hjemmesider

Vores Service kan indeholde links til andre websteder, der ikke drives af os. Hvis du klikker på et tredjeparts link, bliver du sendt til tredjeparts websted. Vi anbefaler kraftigt, at du gennemgår privatlivspolitikken for hvert websted, du besøger.

Vi har ingen kontrol over og påtager os intet ansvar for indholdet, privatlivspolitikken eller praksis for tredjepartswebsteder eller tjenester.

Børns privatliv

Vores Service henvender sig ikke til nogen under 18 ("Børn").

Vi indsamler ikke bevidst personligt identificerbare oplysninger fra alle under 18s alder. Hvis du er forælder eller værge, og du er klar over, at dit barn har givet os personlige oplysninger, bedes du kontakte os. Hvis vi bliver opmærksomme på, at vi har indsamlet Personlige Data fra børn uden verifikation af forældres samtykke, tager vi skridt til at fjerne disse oplysninger fra vores servere.

Ændringer i denne privatlivspolitik

Vi kan opdatere vores privatlivspolitik fra tid til anden. Vi meddeler dig eventuelle ændringer ved at sende den nye privatlivspolitik på denne side.

Vi meddeler dig via e-mail og / eller en fremtrædende meddelelse på vores Service, før ændringen bliver effektiv og opdaterer "effektiv dato" øverst i denne privatlivspolitik.

Du rådes til regelmæssigt at gennemlæse denne Privacy Policy for eventuelle ændringer. Ændringer i denne privatlivspolitik er effektive, når de er publiceret på denne side.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål til denne privatlivspolitik, bedes du kontakte os:

  • Ved email: support@slavdating.com
TILMELD ind på din konto Opret ny konto

Din Beskyttelse af personlige oplysninger er vigtigt for os, og vi vil aldrig leje eller sælge dine oplysninger.

×

×
FORGÅ DIN DETALJER?
×

Gå op

Følg IKKE dette link, eller du vil blive forbudt fra webstedet!